Het verwijderen van een stageplaats gebeurt eigenlijk enkel indien de stage helemaal nog niet gestart is. Tijdens het verwijderen van een stageplaats worden ook gekoppelde gegevens verwijdert. Deze gegevens zijn:
- Contacthistorie
- Begeleidingsacties
- Digitale contracten
- Urenverantwoording
Het verwijderen van stageplaatsen is niet mogelijk indien de status Definitief is of is uitgewisseld met het SIS, indien de status Definitief is zal de status eerst aangepast moeten worden naar Concept (Status in voorbereidende fase) of Beëindigd (Status in eindfase).
Workflow naar definitief Verwijderen
- Via menu Plaatsingen>plaatsingen selecteer je de gewenste stageplaats(en)
- Kies een actie → Verwijderen
Stageplaatsen definitief verwijderen
Je komt uit in een vervolgscherm waarbij nog duidelijk de melding vertoond word ook worden er nog wat vragen gesteld voor het afronden van de handeling.
- Studentplanning; Wil je de studentplanning behouden voor eventueel een nieuwe match?
- Ja
- Planning ook verwijderen
- Sollicitatie; Eventuele sollicitaties die zijn gekoppeld ook verwijderen?
- Sollicitaties niet verwijderen, sollicitatie status blijft "Aangenomen"
- Sollicitaties niet verwijderen, sollicitatie status aanpassen naar "Ingetrokken"
- Sollicitaties ook verwijderen
- Bericht naar de ondertekenaars van digitale contracten;
- Tekstvak waar je een eigen bericht kunt invoeren
- Ik weet het zeker;
- Een extra controle dat deze handeling bewust wordt gedaan.
Vervolgens klik je op 'Verwerken en sluiten' om de handeling af te maken.